darmproblemen

Problemen met je Darmen

By Rassie Erasmus

Kamp jij ook met maag en darmproblemen en ongemakken die maar niet over willen gaan? Krijg jij van je huisarts te horen dat er niets aan te doen is en je er maar mee moet leren leven? Ik vertel je dat er wel degelijk wat aan te doen is als je maar te weten kan komen wat de oorzaak van jouw klachten is.

Lees meer

melkklachten

Koemelk allergie bij baby’s

By Rassie Erasmus

Koemelkallergie komt veel vaker voor bij baby’s dan wat vroeger het geval was. Dit komt omdat ons immuunsysteem al vanaf onze geboorte te zwaar belast wordt door luchtvervuiling en voedselvervuiling zoals bijvoorbeeld kleur-, geur-, en smaakstoffen. Doordat ons immuunsysteem het al zwaar te verduren krijgt zelfs als we nog maar een baby zijn kan je snel last krijgen van overgevoeligheid en allergische reactie.

Lees meer

live healthy

Fibromyalgie als levensloper

By Rassie Erasmus

Beheers pijn ook jouw leven? Voel jij je zo moe en uitgeput elke dag? Fibromyalgie is een ziektebeeld die je gehele leven kan beheersen van pijnlijke spieren en gewrichten tot bewegingsbeperkingen. Om alsmaar pijn te hebben is geen leuk leven.

Lees meer

radionisch onderzoek

Radionische onderzoek

By Rassie Erasmus

Radionische onderzoek heeft net als alle andere energetische onderzoeksmethode haar oorsprong in de ruimtevaart speciale medische radiosignalen kan gebruikt worden om informatie te verkrijgen op een pijnloze en effectieve manier.

Lees meer

review patient

Weinig last van muggen dankzij Rassie

By Rassie Erasmus

Voor een half jaar ben ik op Curaçao voor stage. Inmiddels ben ik al 2,5 maand op het prachtige eiland. Ik hoorde in Nederland al dat er een Chikunguyakoorts heerst op Curaçao. Dit is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door een virus dat wordt overgedragen door muggen die overdag steken.

Lees meer