Voel jij je opgebrand en voelt je lichaam en geest totaal uitgeput?

Een burn-out is een fysieke, psychische en energetische uitputtingstoestand die ertoe leidt dat je chronisch oververmoeid, psychisch zwaar overbelast en energetisch zwaar uitgeput raakt. Burn-out heeft als resultaat dat je privé zowel als op je werk steeds slechter gaat functioneren en gaat presteren. Het is voor jouw van belang om erachter te komen welke psychische of lichamelijke processen de sturende factoren zijn om zodoende tot en zinvolle behandeling oplossing gericht op de individuele behoeftes van iemand te kunnen komen.

Een burn-out wordt vaak te laat herkend

Een burn-out kan het resultaat zijn van:

  1. Beroeps gerelateerde problemen
  2. Persoonlijke problemen
  3. Relatie gerelateerde problemen
  4. Of een combinatie van alle drie tegelijkertijd

Het is belangrijk om in een vroeg stadium een volledige diagnose te laten stellen of er wel degelijk sprake is van een burn-out. Het liefst moet een burn-out zo snel mogelijk gediagnosticeerd worden. Dit zodat er meteen aan een oplossing gewerkt kan worden. Dit is helaas niet altijd het geval. Omdat de meeste mensen met oververmoeidheid en vage lichamelijke klachten, vaak enkelvoudig behandeld worden. Pas later als de behandelingen weinig zode aan de dijk hebben gezet wordt er door middel van verder onderzoek tot de conclusie gekomen dat er sprake is van een burn-out.
Mijn advies is dan ook om wanneer je merkt dat je makkelijk en snel overprikkeld raakt een burn-out test bij mij aan te vragen.


Wat kan ik aan een burn-out doen?

Het belangrijkst is om eerst te diagnosticeren dat je een burn-out hebt. Hiervoor hanteer ik diverse onderzoeksmogelijkheden, namelijk een energetische test om de energetische werking en je functionaliteit van je hypofyse en je bijnieren bloot te leggen.

Daarnaast maak ik gebuik van een bloedonderzoek om de invloeden van je leefstijl en andere voeding gerelateerde opnamen problemen in kaart te brengen. Hieraan gekoppeld doe ik altijd een volledige iriscopie analyse om je samenhang van constitutionele opbouw en organische functionaliteit weer te geven.

Wanneer ik een helder beeld heb van je individuele factoren die voor je klachten verantwoordelijke zijn, ga ik samen met jouw een behandelingstraject samenstellen.


Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak 
voor een kosteloos 1 op 1 gesprek t.w.v. € 95,-

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078  645  9149

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk

Contactgegevens

Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT
Dam 77
2951 GA Alblasserdam

T: 078 645 9149
E: natuurgeneeskundepomt@gmail.com

Behandelingen

Klinische radionica
Diverse laser therapie
(Laser) Accupunctuur
Medisch shiatsu
Do in & jin shin do
Complexe homeopathie
Diverse kruidentherapieën
Organo Therapie
Bio Photonen therapie

©COPYRIGHT 2018 CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY CARINDA BRAND

Privacy Statement I Sitemap | Algemene Voorwaarden I Waarnemingsregeling I Vergoedingen Algemeen

>