Darmklachten

Kamp jij ook met maag en darmproblemen en ongemakken die maar niet over willen gaan? Krijg jij van je huisarts te horen dat er niets aan te doen is en je er maar mee moet leren leven?  Ik vertel je dat er wel degelijk wat aan te doen is als je maar te weten kan komen wat de oorzaak van jouw klachten is.


Veel maag en darmklachten hebben hun oorsprong in het immuunsysteem. Ons immuunsysteem is totaal afhankelijk van impulsen buiten het lichaam om. Als je immuunsysteem overdadig geprikkeld zou worden voor welke reden dan raakt het uit balans. Dit kan zijn door iets verkeerd gegeten te hebben, teveel gegeten te hebben of bijvoorbeeld te laat gegeten te hebben in de avond. Hierdoor kan je immuunsysteem door de overprikkeling van je voedsel als ongewenste indringers gaan aanmerken. Dit zorgt ervoor dat veel immuunstoffen naar je darmen gestuurd worden om de indringer te bevechten. Dit proces kost veel energie en gaat gepaard met andere ongemakken terwijl dit niet nodig is.


Daarnaast is het ook bekend dat het gebruik van chemische reguleren geneesmiddelen vervelende bijwerkingen kunnen hebben. Lees hier voor simpelweg je bijsluiter. Chemische middelen interactie met elkaar om zodoende ook andere lichaamsprocessen enorm te verstoren. Hier moet ernstig rekening mee gehouden worden. In mijn metingen kijk ik bijvoorbeeld ook naar de overbelasting van geneesmiddelen.


Vaak als chemische stoffen uit het lichaam verwijderd kunnen worden voel je jezelf al gauw een stuk beter.

Om effectief te kunnen afrekenen met je darmklachten is het dus noodzakelijk om precies te weten waar jouw klacht vandaan komt. Pas dan kan je probleem opgelost worden en hoe zal het zijn om je weer energiek te voelen en een platte buik te hebben en geen pijn meer te voelen?


Ik heb mijn eigen unieke aanpak ontwikkeld op basis van 35 jaar ervaring in de natuurgeneeskunde. Ik zoek de oorzaak van jouw probleem op zodat we het daadwerkelijk op kunnen lossen. Dit doe ik doordat ik persoonlijke en omgevingsfactoren nauwkeurig in kaart kan brengen door middel van tests en metingen.


Hierdoor weet ik precies wat er voor jou nodig is en stel ik een persoonlijke behandelingsformule samen om tot het beste resultaat te komen. De volgende darmklachten behandel ik effectief in de praktijk:

  • Lekke darm syndroom (leaky Gut)
  • Maagzuur
  • Opgeblazen gevoel
  • Pijn in de buik en onderbuik
  • Ziekte van Chrohn
  • Collitis ulcerosa
  • Diabetisch type 2
  • Aambeien


Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak 
voor een kosteloos 1 op 1 gesprek t.w.v. € 95,-

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078  645  9149

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk

Contactgegevens

Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT
Dam 77
2951 GA Alblasserdam

T: 078 645 9149
E: natuurgeneeskundepomt@gmail.com

Behandelingen

Klinische radionica
Diverse laser therapie
(Laser) Accupunctuur
Medisch shiatsu
Do in & jin shin do
Complexe homeopathie
Diverse kruidentherapieën
Organo Therapie
Bio Photonen therapie

©COPYRIGHT 2018 CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY CARINDA BRAND

Privacy Statement I Sitemap | Algemene Voorwaarden I Waarnemingsregeling I Vergoedingen Algemeen

>