Depressieve klachten 

Denk jij ook negatief over jezelf? Voel jij je vaak onzeker en pieker jij vaak? Heb jij moeite met concentratie en stel jij beslissingen uit? Bij Depressieve gevoelens is je manier van denken sterk veranderd. Opeens kun je gedachtes hebben die je daarvoor zelden of nooit hebt gehad.


Depressie heeft vaak haar oorsprong in een vertekend levensbeeld. Onze levensverwachtingen wordt vaak door de media en anderen om ons heen mede bepaald. Op één betekent dat wij vooropgestelde ideeën over succes en falen toebedeeld krijgen die vaak ver verwijderd staan van de realiteit. Dit is gekoppeld aan de mogelijkheden die het individu heeft.


Op tv wordt het leven heel vaak anders afgeschilderd als wat iemand als mogelijkheid heeft. Bijvoorbeeld iemand met veel financiële mogelijkheden kan zichzelf veel meer permitteren dan iemand anders met minder financiële mogelijkheden. Dit kan dan het levensbeeld van iemand met minder financiële mogelijkheden heel zwaar beïnvloeden.


Ik zal je een paar voorbeelden geven van de meest voorkomende klachten.


  • Negatief denken over jezelf
  • Onzekerheid
  • Denken dat alles zinloos en waardeloos is
  • Moeite met concentratie
  • Schuldgevoelens
  • Piekeren
  • Beslissingen uitstellen
  • Traag denken
  • Twijfelen aan de zin van het leven

Depressiviteit berust heel vaak op een beperkte of een eenzijdig levensbeeld. Verwachtingen die niet uitkomen kan iemand levensbeeld heel sterk negatief beïnvloeden. Zonder om het door te hebben raakt je lichaam uitgeput en heb je niet meer genoeg levensvreugde om een gevoel van blijheid te voelen. Door een hormonaal spectrum analyse te doen samen met een afname van je probleem geschiedenis kan ik precies zien waar de schoen wringt en kan ik door gebruik te maken van diverse plantaardige preparaten of homeopatica iemand in staat stellen om over de problemen heen te gaan kijken.


Daardoor krijg je lichaam de kans om te herstellen en kan je door middel van gesprekstherapie je levensbeeld bijgesteld worden tot een meer realistische vorm.


Wanneer je merkt dat je niet meer je stress de baas kan worden moet je jezelf realiseren dat het niet meer in je eentje op te lossen valt. Dit is dan het juiste moment om een afspraak met mij te maken zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat je niet in een bodemloze put terecht zal komen.


Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak 
voor een kosteloos 1 op 1 gesprek t.w.v. € 95,-

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078  645  9149

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk

Contactgegevens

Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT
Dam 77
2951 GA Alblasserdam

T: 078 645 9149
E: natuurgeneeskundepomt@gmail.com

Behandelingen

Klinische radionica
Diverse laser therapie
(Laser) Accupunctuur
Medisch shiatsu
Do in & jin shin do
Complexe homeopathie
Diverse kruidentherapieën
Organo Therapie
Bio Photonen therapie

©COPYRIGHT 2018 CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY CARINDA BRAND

Privacy Statement I Sitemap | Algemene Voorwaarden I Waarnemingsregeling I Vergoedingen Algemeen

>