Hormonale klachten

Heb jij ook last van prikkelbaarheid, wisselende stemmingen, onzekerheid over jezelf, je levenspad en je relatie? Je merkt dat jij jezelf niet meer bent. De overgang is voor veel vrouwen een hele moeilijke periode in hun leven, omdat ze het gevoel krijgen een stuk van hun vrouwelijkheid kwijt te raken. En ten dele klopt dit natuurlijk ook. Je kan zomaar ineens overspoeld worden met gevoelens van depressie, verdriet en waardeloosheid. Sommige vrouwen merken dat ze een verandering in hun gelaat waarnemen als ze in de spiegel kijken.


Wat weet jij van hormonen?

Dagelijks komen er bij mij vrouwen die last hebben van overgangsklachten die hun leven beheersen. Wat mij opvalt, is dat er maar weinig mensen zijn die weten over hoe de hormonen hun lichaam kunnen besturen. Ik kan je informatie geven wat deze hormonen nou precies doen in jouw lichaam en waarom jij last kan hebben van depressie, verdriet en waardeloosheid, maar ook van die vervelende opvlieger. Maar ik kan je ook helpen om je hormonen weer in balans te brengen zodat je weer goed in je vel komt te zitten.

Samen bereiken we meer

In mijn praktijk heb ik effectieve behandelingen en natuurgeneeskundige preparaten die jouw hormonen weer kunnen herstellen. Maar dat is niet alleen voldoende. Het is ook belangrijk om jouw lifestyle aan te passen. Voeding heeft namelijk ook een invloed op onze hormonen en door verkeerde voeding kunnen je hormonen weer vestoord raken. Wat ik aanraad, is om veel groente en fruit te eten maar ook bij elke maaltijd rauwe groente en salades.


In rauwe groente en salades zitten belangrijke stoffen zoals salvestrolen en giberelines wat herstellend op je hormonen werkt. Daarnaast is het zeker ook niet onbelangrijk om te stoppen met roken en minder koffie en alcohol te drinken. Goede voeding is de basis voor een optimale gezondheid en werkt preventief tegen overgangsklachten en chronische ziekten. 

Verkeerde conclusies door sommige behandelaren

Ben jij al met je klachten naar de huisarts of andere behandelaren geweest en heb je het idee dat er onvoldoende naar je geluisterd werd? Vaak wordt hormonale ziekte zoals overmatige bloedingen, stress, stemmingswisselingen en oververmoeidheid slecht en onvoldoende gediagnostiseerd. Omdat vanuit sommige geneeskundige disciplines onvoldoende de tijd genomen wordt om tot een grondige holistische diagnose te komen hebben veel vrouwen het gevoel dat hier niets (meer) aan te doen valt. Dit is natuurlijk absoluut onwaar.

Menopauze/overgangsklachten kan ik effectief behandelen

Door mijn gezondheidsanalyse waar ik ook gebruik maak van de Total bodyscan kan ik al in een vroeg stadium achterhalen of jij hormonale klachten heb en dus precies achterhalen wat door oorzaak van jouw klachten is en jou op de juiste manier behandelen. Mijn aanpak is op een natuurgeneeskundige manier om zo je hormonen daadwerkelijk te herstellen en niet te onderdrukken met medicijnen.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak 
voor een kosteloos 1 op 1 gesprek t.w.v. € 95,-

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078  645  9149

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk

Contactgegevens

Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT
Dam 77
2951 GA Alblasserdam

T: 078 645 9149
E: natuurgeneeskundepomt@gmail.com

Behandelingen

Klinische radionica
Diverse laser therapie
(Laser) Accupunctuur
Medisch shiatsu
Do in & jin shin do
Complexe homeopathie
Diverse kruidentherapieën
Organo Therapie
Bio Photonen therapie

©COPYRIGHT 2018 CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY CARINDA BRAND

Privacy Statement I Sitemap | Algemene Voorwaarden I Waarnemingsregeling I Vergoedingen Algemeen

>