Lifestyle

Kijk je in de spiegel en snap je niet waar al die overtollige kilo’s vandaan zijn gekomen? Voel jij jezelf minder succesvol en je zit steeds slechter in je vel, zelfs je kleding past niet meer?


Je volgt het ene na het andere dieet. Je hebt er alles aan gedaan en geprobeerd maar niets helpt om af te vallen en je wordt steeds zwaarder. Herhaalde malen krijg je te horen dat het in je familie voorkomt. Het is dus een genetisch probleem. Ik zal je laten zien dat niets is minder waar.


Life style is een woord die de laatste jaren gebruikt wordt om te verwijzen naar de manier waarom wij leven. Beweging en voeding ten opzichte van een gezonde en correcte levenshouding staat hier centraal.


Aankomen is echt een probleem van de laatste jaren en het neemt steeds toe. Door mijn lichaamsgerichte analyse en lichaam samenstelling metingen kan ik specifiek laten zien waar de schoen wringt. Ik bepaal lichaam samenstelling door middel van bioimpendantie metingen waardoor je lichaamssamenstelling specifiek wordt afgebroken in vetmassa, spiermassa, botmassa en hoeveelheid lichaamswater. Door een presieze antopometrisch beeld te verkrijgen kunnen wij dus achterhalen of je daadwerkelijk te zwaar bent in termen van je totale lichaam samenstelling.


Het zou zomaar kunnen zijn dat het niet je lichaamsvet hoeveelheid is dat te veel is maar je lichaamsspiermassa waardoor dat cijfer op de weegschaal toe is genomen. Dit is allemaal belangrijke informatie om te weten te komen voordat je op eigen houtje gaat beginnen met afvallen.


Bij lifestyle hoort ook goed in je vel zitten en veel mensen kunnen hierover tegenwoordig mee praten. Als je niet goed in je vel zit dan zou je verkeerde beslissingen kunnen nemen. Vanuit de clinischeradionica ben ik in staat om zelfs de oorsprong van emoties te achterhalen sommige emoties heeft een nadelige uitwerking op vet opslag in het menselijke lichaam.


Daarnaast zijn er nog meer aspecten wat we kunnen behandelen in het lijfestyle programma namelijk:

  • Te weinig kracht in het lichaam
  • Kortademigheid
  • Te snelle hartslag
  • Niet goed in je vel zitten
  • Sport specifieke wensen
  • Voedingsadviezen
  • Voedingstest
  • Bepalen voedingsbehoefte
  • Bepalen lichaamssamenstelling


Meer informatie vind je op mij site www.bewegkundeenlifestyle.nlMijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak 
voor een kosteloos 1 op 1 gesprek t.w.v. € 95,-

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078  645  9149

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk

Contactgegevens

Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT
Dam 77
2951 GA Alblasserdam

T: 078 645 9149
E: natuurgeneeskundepomt@gmail.com

Behandelingen

Klinische radionica
Diverse laser therapie
(Laser) Accupunctuur
Medisch shiatsu
Do in & jin shin do
Complexe homeopathie
Diverse kruidentherapieën
Organo Therapie
Bio Photonen therapie

©COPYRIGHT 2018 CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY CARINDA BRAND

Privacy Statement I Sitemap | Algemene Voorwaarden I Waarnemingsregeling I Vergoedingen Algemeen

>