Migraine 

Heb je een aanval van een bonzende en kloppende pijn in je hoofd? Word je dan misselijk en overgevoelig voor licht en geluid? Is elke inspanning onmogelijk voor je en verergert dat de pijn? Migraine is iets wat ons leven aardig kan beheersen.

Heb je regelmatig last van migraineaanvallen dan weet je hoe dit jouw leven kan beheersen maar op ook je naaste en niet te vergeten op je hele maatschappelijke omgeving. Bekend is dat migraine een zeer ernstige vorm van hoofdpijn kan zijn die je sociale leven volledig op zijn kop kan zetten.


Licht is niet te verdagen bij migraine

Jezelf opsluiten in een donkere kamer is vaak de enigste optie omdat je geen licht kan verdragen. Vaak is migraine niet alleen aan een spijsvertering, lever of gal probleem gepalpeerd, maar spelen je hormonen ook vaak mee. Bij vrouwen is er soms een verlaagde progesteron hormoonspiegel waarneembaar.

Wat kan ik doen tegen migraine

Er zijn diverse behandelingsvormen om migraine klachten mee te behandelen. Belangrijk is dus om in eerste instantie te weten welke hoofdoorzaken voor je migraine zorgen. Om je doorbloeding naar je hersenbloedvaat systeem te onderzoeken gebruik ik mijn total bodyscan. Hier kan ik precies zijn wat de staat van je zuurstofvoorziening en je doorbloeding naar je herseninhoud.

Succesvolle behandelmethodes afhakend van je specifieke migraine klachten zijn o.a. laser acupunctuur behandelingen en medische shiatsu behandelingen. Laat je daarom eerst volledig onderzoeken door mij als voor je voor een specifiek behandelmethode gaat kiezen. Je behandeling heeft pas zin van slagen als we de oorzaak weten van je migraine.Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak 
voor een kosteloos 1 op 1 gesprek t.w.v. € 95,-

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078  645  9149

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk

Contactgegevens

Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT
Dam 77
2951 GA Alblasserdam

T: 078 645 9149
E: natuurgeneeskundepomt@gmail.com

Behandelingen

Klinische radionica
Diverse laser therapie
(Laser) Accupunctuur
Medisch shiatsu
Do in & jin shin do
Complexe homeopathie
Diverse kruidentherapieën
Organo Therapie
Bio Photonen therapie

©COPYRIGHT 2018 CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY CARINDA BRAND

Privacy Statement I Sitemap | Algemene Voorwaarden I Waarnemingsregeling I Vergoedingen Algemeen

>