Over Rassie Erasmus


Hallo, ik ben Rassie Erasmus en ik ben van kinds af aan al geïnteresseerd in ziekte en gezondheid. Als te vroeg geborene was ik namelijk super allergisch voor melkproducten en suiker.


Omdat mijn ouders kettingrokers waren was een schone lucht een illusie in mijn jeugd wat resulteerde in wat tegenwoordig COPD heet. Voor mijzelf was er geen enkele regulieren behandeling die resultaat bood. Het veelvuldige medicijngebruik in steeds sterkere doseringen, maakten mij alleen maar zieker. Mijn ouders werden van het kastje naar de muur gestuurd. Daarbij was mijn moeder al zeer jong bedlegerig, en hoewel niemand wist wat ze had, wist men blijkbaar wel welke medicijnen ze moesten voorschrijven.

De daaropvolgende jaren stonden in het teken van mijn eigen zoektocht naar oplossingen. 


Mijn vertrouwen in sommige overheidsinstanties bereikte een dieptepunt. Vragen stapelden zich op en antwoorden bleven uit. Veel meer dan “We weten het niet” en “Probeer dit eens” heb ik er niet uit kunnen slepen! Ondertussen kregen mijn ingewanden steeds meer problemen om de zogenaamde geneesmiddelen te verwerken. De middelen werkte niet maar ik moest ze wel blijven slikken anders kon ik doodgaan.


Na een aantal longontstekingen en veel te veel antibiotica op jonge leeftijd was mijn immuun- en maagdarm-systeem op jonge leeftijd al beschadigd. Ik was voortdurend verkouden en omdat mijn darmen voeding niet goed verwerkten als gevolg van de medicijnen, bleef mijn fysieke groei uit. Ik zag er niet uit met een pijnlijke opgezette buik, dunne armpjes en beentjes en stekeltjeshaar. Toen ik 7 was, was ik zelfs zo mager dat als ik mijzelf snel omdraaide, mijn broek achterstevoren zat!


Van heel dichtbij heb ik ook kanker en reuma meegemaakt. Met 45 was mijn moeder als gevolg van een maagzweer en andere vage klachten invalide, constant in en uit het ziekenhuis. De diagnose longkanker bleef tot vrijwel het einde van haar korte leven uit. Na een onbeschrijfelijk snelle aftakeling stierf mijn moeder toen ik 10 was. En met een oudere zus die het huis uit ging, moest ik snel volwassen worden!


Het is een wonder dat ik niet aan de drank of drugs ben geraakt. Gelukkig zag ik drugs niet als een uitweg. Voor mij was de enige oplossing erachter komen wat de oorsprong van ziekte is, en hoe je ellende die volgt zoveel mogelijk kunt verminderen. Gesprekken met ‘kruidenvrouwtjes’ in mijn zoektocht naar oplossingen, leerde dat zuivere werkzame stoffen uit planten beter worden opgenomen dan reguliere medicijnen.


Ik begon steeds meer vragen te stellen over voeding en merkte ook op dat dieren die in de vrije natuur leven, steevast kiezen voor simpel enkelvoudig voedsel. De twijfel over het menselijk voedingspatroon was ingezet. Ik ging natuurgeneeskunde en beweegkunde studeren en kreeg een passie voor hardlopen, zodra ik ging hardlopen merkte ik dat mijn energieniveau toenam. Mijn spijsverteringssysteem begon ook beter te functioneren naarmate mijn conditie toenam!


Mijn eerste hernia-patiënte heette Dot Baverstock. Zij werkte voor het Rijk als senior verpleegkundige en had gratis toegang tot reguliere medicatie die niet hielpen! Binnen 6 maanden was ze volledig van haar hernia af door mijn behandeling. Wat bij andere patiënten opviel die bepaalde vormen van beweging in combineerden met een verbeterde leefstijl, was dat zijn veel sneller opknapten dan zij die dat niet deden.


Mijn ontdekking is dat natuurlije middelen, zoals kruiden en andere puur natuurlijke medicijnen samen een helend effect hebben op bijvoorbeeld vele ziekte processen en onder andere ook ontstekingsprocessen. Andere ziektebeelden zoals bijvoorbeeld reuma en velerlei slijtage processen vallen hier ook onder. 


Toen ik mijn eigen onderzoek ontwikkelde met individuele behandelingsformules vanuit verschillende geneeskundige principes zag ik mensen niet alleen op knappen maar ook genezen.


Natuurgeneeskundige preparaten, in combinatie met de juiste enkelvoudige voeding én beweging, zijn gezond en bevorderen het helingsproces! Dit kan zelfs ziekten herstellen die reguliere medicatie niet kan oplossen. Dit werd mijn “trademark”. Het aantal patiënten in mijn praktijk neemt toe en de resultaten en dankbare patiënten blijven groeien.


Ik nodig je uit om meer te leren en lezen over gezonde voeding, beweging en natuurlijke producten die jouw leven beter en prettiger maken.


Op je gezondheid,

Rassie Erasmus


Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078  645  9149

Contactgegevens

Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT
Dam 77
2951 GA Alblasserdam

T: 078 645 9149
E: natuurgeneeskundepomt@gmail.com

Behandelingen

Klinische radionica
Diverse laser therapie
(Laser) Accupunctuur
Medisch shiatsu
Do in & jin shin do
Complexe homeopathie
Diverse kruidentherapieën
Organo Therapie
Bio Photonen therapie

©COPYRIGHT 2018 CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY CARINDA BRAND

Privacy Statement I Algemene Voorwaarden I Waarnemingsregeling I Vergoedingen Algemeen