Reuma

Beheers pijn ook jouw leven?  Reuma is een ziektebeeld die je gehele leven kan beheersen van pijnlijke spieren en gewrichten tot bewegingsbeperkingen. Om alsmaar pijn te hebben is geen leuk leven. Ik laat je zien dat een leven vol pijn totaal overbodig is.


Ik zet speciaal geformuleerde kruidencomplexen in die ik speciaal voor jou samenstel. Dit kan waar nodig aangevuld worden met een behandelingspakket. Op deze manier kan je leven een stuk aangenamer worden. Velen zijn je hierin voorgegaan.


Om chronische ontstekingen die veroorzaakt worden door reuma het hoofd te bieden is heel veel ervaring op het gebied van pijnbestrijding noodzakelijk. Als de verzuring elementen in je lichaam die de pijn receptoren activeren weggehaald zijn kan je een stuk makkelijker en pijnvrij functioneren. Vaak worden kleine kristallen op de gewrichtsvlakken gedumpt waardoor je kraakbeen gaat uitdrogen en vervolgens leiden tot pijnlijke gewrichten. Deze kristalletjes kunnen stelselmatig worden opgelost waardoor je kraakbeen weer soepel gemaakt kan worden en zelf weer gaat aangroeien.


Ik weet eenmaal weg is altijd weg, is een oude gezegde die verwijst naar versleten gewrichten. Kraakbeen kan onder bepaalde randvoorwaarde simpel weg weer aangemaakt worden. Wist je dat het trouwens stootkussen materiaal is die verondersteld is om delen weg te kunnen slijten tijdens bewegen om vervolgens in rust weer aangemaakt te kunnen worden?


Hier word in mijn praktijk gekeken naar welke processen in dit verband slecht of onvoldoende functioneert. Hierdoor weet ik precies wat er voor jou nodig is en stel ik een persoonlijke behandeling formule samen om tot het beste resultaat te komen. Ik heb mijn eigen unieke aanpak ontwikkeld op basis van 35 jaar ervaring in de natuurgeneeskunde.


De volgende spierklachten kan ik effectief behandelen:

  • Reuma van de gewrichten
  • Fibromyalgie
  • Algemene verzeuring
  • Wervel klachten
  • Pijnlijke gewrichten
  • Slijtage
  • Carpaal tunnelsyndroom


Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078  645  9149

Contactgegevens

Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT
Dam 77
2951 GA Alblasserdam

T: 078 645 9149
E: natuurgeneeskundepomt@gmail.com

Behandelingen

Klinische radionica
Diverse laser therapie
(Laser) Accupunctuur
Medisch shiatsu
Do in & jin shin do
Complexe homeopathie
Diverse kruidentherapieën
Organo Therapie
Bio Photonen therapie

©COPYRIGHT 2018 CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY CARINDA BRAND

Privacy Statement I Algemene Voorwaarden I Waarnemingsregeling I Vergoedingen Algemeen