Voel jij je opgebrand en voelt je lichaam en geest totaal uitgeput?

Behandeling slaapproblemen: Kun je moeilijk in slaap komen als je naar bed gaat? Word je vaak wakker tijdens het slapen? Of word je heel vroeg wakker en kan je dan niet meer verder slapen? Herkenbaar? Je kan van alle 3 de vormen last hebben of van slechts 1 vorm.

Slapeloosheid (insomnie) is een slaapstoornis, waarbij je slecht kan slapen en dus geen normaal slaapritme hebt. Doordat je niet goed slaapt kan jouw lichaam zich niet goed herstellen wat dus weer gepaard gaat met functioneringsklachten overdag. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, geheugenproblemen, prikkelbaarheid, een suf gevoel hebben, concentratieproblemen of lusteloosheid. Als je slaapproblemen te lang aanhouden kun je er zelfs gezondheidsklachten van krijgen daarom is het belangrijk om hier tijdig wat aan te doen.


Een normaal slaapritme houdt in dat je 6 tot 9 uur per nacht slaapt. De ene persoon heeft genoeg aan 6 uur slaap de andere persoon weer aan 9 uur slaap. Twee tot drie keer per nacht wakker worden is normaal, tenzij het lang duurt om daarna weer in slaap te vallen.
In Nederland heeft ten minste 7 tot 15 % van de mensen last van slapeloosheid. Bij chronische slapeloosheid doen de klachten zich drie of meer nachten per week voor en houden langer dan drie maanden aan.

Oorzaak van slapeloosheid

​​

De oorzaken van slapeloosheid zijn in de meeste gevallen niet duidelijk. Spanning of gebeurtenissen overdag zouden er al voor kunnen zorgen dat je moeilijk of lichter kan slapen. Daarnaast is het ook mogelijk dat slapeloosheid aangeleerd kan zijn. De oorzaak valt dan weg, maar het aangeleerde gedrag blijft waardoor de slapeloosheid niet verdwijnt.

Mogelijke oorzaken van slapeloosheid zijn:

  • Psychische aandoeningen, zoals angst, stress, depressie
  • Lichamelijke aandoeningen, zoals jeuk, pijn, benauwdheid, hoesten of ’s nachts moeten plassen
  • Spanningen of zorgen over je relatie, je situatie thuis of je werk
  • Hormonale aandoeningen
  • Slaapapneu
  • Alcoholgebruik
  • Externe oorzaken, zoals een oncomfortabele slaapplek, geluids- of lichthinder
  • De overgang kan ook slapeloosheid veroorzaken.

Slaapstoornissen kunnen allerlei oorzaken hebben. Voordat ik je gaat behandelen zal ik eerst kijken naar leefstijl factoren die mogelijk van invloed zouden kunnen zijn. Ook hier kijk ik via mijn Total body scan naar de mogelijke oorzaken. Zoals spijsverteringsproblemen, vaak voor vele mensen niet direct waarneembaar. Ook hormonale problemen kunnen van invloed zijn.

Heb jij er ook al van alles aan geprobeerd om van je slaapprobleem af te komen maar niks helpt? Laat mij jou dan volledig onderzoeken om jouw slaapprobleem te achterhalen. Maak vandaag nog een afspraak voor de gezondheidsanalyse en reken af met jouw slaapprobleem.


Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak 
voor een kosteloos 1 op 1 gesprek t.w.v. € 95,-

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078  645  9149

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk

Contactgegevens

Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT
Dam 77
2951 GA Alblasserdam

T: 078 645 9149
E: natuurgeneeskundepomt@gmail.com

Behandelingen

Klinische radionica
Diverse laser therapie
(Laser) Accupunctuur
Medisch shiatsu
Do in & jin shin do
Complexe homeopathie
Diverse kruidentherapieën
Organo Therapie
Bio Photonen therapie

©COPYRIGHT 2018 CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY CARINDA BRAND

Privacy Statement I Sitemap | Algemene Voorwaarden I Waarnemingsregeling I Vergoedingen Algemeen

>